PROBLEMFRI KÖRNING I WINDOWS 10!

Vi har under ett antal månader utvecklat, testat och kört våra programvaror i den nya versionen av Windows.

De senaste versionerna av våra program är nu helt klara för körning med detta operativsystem.

Windows v.10 kommer att släppas för allmänheten i slutet på Juli sommaren 2015.

Alla som har en Windows 7 eller senare och som är uppdaterad med senaste servicepack kommer att få tillgång till denna nya version GRATIS !!

Kontroll kommer heller inte att ske huruvida den befintliga windowsversionen är laglig eller ej.

Så du som som sover dåligt och har problem med samvetet, har här en möjlighet att komma in i systemet lite lagom osynligt ;-)