Windows 10 rullas ut till alla Windows 7- och Windows 8-datorer efter årsskiftet!

Microsoft kommer efter årsskiftet att börja uppgradera alla Windows 7- och Windows 8-datorer till Windows 10. Detta kommer att ske genom att Microsoft skickar ut Windows 10 som en rekommenderad uppdatering via Windows Update till alla som inte gått över till Windows 10. Har du tid under en eventuell jul- och nyårsledighet kan du såklart föregå detta och manuellt uppgradera datorer som inte ännu har fått Windows 10 då Microsoft publicerar Windows 10 som en valfri uppgradering i Windows Update på Windows 7- och 8-datorer.

Läs mer: Microsofts officiella Windows-blogg

Frågor om Windows 10? Posta de i forumet för Windows 10-frågor!