I bland behöver supporten få insänt din databasfil för att utföra något arbete direkt i densamma.

Databasfilen är av typen Microsoft Access 2003 eller senare.

Dessa filler måste först prepareras, packas och komprimeras, för att kunna sändas via e-post eller detta system.

Om du har ett packningsprogram redan i din dator, är det bara att i Utforskaren markera den aktuella databasfilen, högerklicka och välja; Komprimera.

Saknar du ett packningsprogram så finns det ett antal fria program att välja.

Vår rekommendation är dock att du använder dig av WinRAR från:

Hämta WinRAR här.