OBS!!! GRATISVERSION AV MIDAS, START och BOKFÖRING försvinner.

Tidigare versioner har haft en ganska stor mäng transaktioner utan att bli demo.

Det har gjort att många mindre företag och föreningar har kunnat köra med en

gratisversion av önskat program.

I samband med en del förändringar i företaget så kommer dessa möjligheter att

försvinna med nya utgåvor av aktuellt program.

Alla nya program kommer att bli demo efter c:a 10 transaktioner.

Om du har en Gratisversion och vill fortsätt med det, så kan du göra det genom

att bara fortsätta använda programmet. Dock kan du inte uppdatera utan att

tappa denna möjlighet.

Vi har under runt fem år haft dessa program till allmänhetens förfogande och

nu är det alltså dag att sluta med detta.

Givetvis kan du uppdatera till en ny version mot en smärre avgift och därmed

ha en modern och aktuell programvara till din tjänst.