Installationsproblem med våra program; Smart Bokföring, Smart Företag, Smart Företag Plus

Dessa programvaror jobbar mot en databas och med file i systemmappen C:/Windows.

Detta innebär att i vissa fall kan du ha för låga rättigheter i din dator för att installationen

skall fungera som den skall.

LÖSNINGEN:

När du laddat hem installationefilen, så högerklickar du på filen i Utforskaren och väljer

att "Köra som Administratör". Då kommer rättigheterna att höjas så att det fungerar

felfritt vid installationen.

Det räcker inte alltid att vara inloggad med Adminstratörskonto. Det är inget äkta admin konto.

Tips:

Denna lösning kan du även behöva på andra programvaror, så har du problem med

någon installation, prova detta så löser det sig säkert.

Stäng alltid av eventuella antivirusprogram innan du gör programinstallation.

Det är inte helt ovanligt att vissa filer kan spärras annars.