Detta är ett fel som har förekommit i "gamla" versioner av DoFree Företag/MIDAS/BOK.

Lösningen på detta är att uppdatera programmet till senaste version.

För att uppdatera till ny version (första gången) behöver vi ha ditt OrgNt på aktuellt företag.

Ditt orgnummer kommer vara inbränt i programfilen vilket betyder att du kan uppdatera gratis framöver så länge du använder samma orgnummer/företag. Avser DoFree Företag (MIDAS).

Uppgradera till senaste version genom att skicka ett meddelande till:

gl@dofree.se

Uppge Orgnummer som skall stå som ägare.

Kostnad totalt 300kr, betala lämpligen med Swish 0705753393 uppge OrgNr.

OBS. Ni som köpt version med inbränd licens kan uppdatera gratis.