Det fungerar att köra våra program i Windows 11.

Företag Midas - Inventarieprogram - Inkassoprogram.

I alla fall versioner fram till 2022.1

Om du är i tankar att uppgradera din Windows dator

från ex. Win 7 - Win 10 så måste du beakta att det

troligen inte kommer att kunna köra Win 11 i din äldre dator.

Det är pga en ny krets som tillkommit i senaste datorerna.

Det är en krets som är till för att skydda datorn mot många

typer av intrångsförsök, kanske inte alla.

Men att beakta är ju även att Microsoft inte längre supportar

Win 7, och därmed inte längre skickar ut någon form av

uppdateringar, så ligger du vanskligt till. Det finns en hel

uppsjö av elaka virus och kapningsprogram som krypterar hela

din hårddisk och eventuella moln och usb minnen.

Så om du beslutar dig att gå vidare med en uppdatering till Win 11

så försäkra dig först om att det kommer funka med den dator du tänkt.

Win 11 är en synnerligen bra och välfungerande programvara,

och som sagt, våra program känner sig väldigt hemma med Win 11.

Om du har en MacBook Pro dator, så rekommenderar vi i så fall

att använda Parallells programvara som är synnerligen bra.

Vitsen med att använda en Mac för Windows program, och där då

oftast fungerar bättre än på någon Windows dator.